Knock knock

Knock knock

phew…..toooooooooooooooooooooooooooooooooooo looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooong didn’t touch this blog

bunga dan warna lagi

apa punya mengong wordpress ni..letak banyak gambar kata invalid request

Image

..jangan pandang-pandang..jangan pegang-pegang…

Image

..lancang kuning..lancang kuning..belayar malam..hai belayar malamm…..

bunga dan warna

Image

penyu menangis siapa la tau…..

kelajuan

Image

hmmm…

Image

ni la trek yang digunakan sebagai trek perlumbaan F1. Jalanraya sebenar. mcm kat singapore tu.

Sepang jugak yg best.

silap2 bole masuk dlm tasik….hehehehehe..

kereta atas tu tak de kena mengena dgn F1..saje…

Rumusan dari lawatan kerja ke melbourne

bermula dari KLIA sampai la ke melbourne dan balik ke Malaysia balik

alhamdullilah…semuanya berjalan lancar..dari urusan imigresen di airport, hotel, urusan rasmi, pengangkutan etc

orang2 di sini baik2 belaka..semua banyak membantu

valuation report pun dah siap dan full payment utk fee pun dah fully settle

yang penting…aku tambah pengalaman dan tambah rakan baru 

Melbourne lagi

Image

tak payah pegi vietnam..kat melbourne pun bole jumpa pasar yg famous tu…

Image

chinatown in the centre of melbourne cbd area…sempat lg p china..hehehehe

Image

rows of Italian food arcade at Lygon street..sempat lg p itali..hehehehehe

 

Sunset in Melbourne

Image

tangkap dari bilik hotel 

Image

Menjejak bumi Australia – part 3 (heritage building)

Image

Man and woman bath house – orang dulu2 mandi seminggu sekali kut..lps tu mandi ramai2…hehehehehe

Image

Melbourne ni penuh dgn bangunan lama..aku suka susunan batu-batanya

Image

Bangunan land office lama sebelum pindah ke bangunan office moden kat Bourke St

Image

Penjara lama…alahaiii..kecik bebenor tingkapnya

Image

mcm biasa enterframe sket..hehehehehe

Image

library…